2nd Hand Brand

De modesite voor het kopen en verkopen van tweedehands merkkleding

en accessoires voor vrouwen.

De garderobe van een vrouw is een never ending story. 

Je bent echt niet de enige. Gemiddeld 70% van de kleding van iedere vrouw hangt ongedragen in de kast! Eindelijk is er een plek waar je kleding wel goed tot haar recht komt. 2nd Hand Brand is een modeplatform waar vrouwen hun tweedehands merkkleding en tweedehands designerkleding te koop kunnen aanbieden.  

2nd Hand Brand is op zoek naar aanbieders van tweedehands merkkleding en tweedehands designerkleding net boven het midden segment en het hoog segment zoals: Turnover, Day, Laundry Industry, Agnes B., J Brand, Patrizia Pepe, COS, Paul Warmer, Filippa K, Acne en Prada, Marni, Dries van Noten, Gucci, Valentino, Christian Louboutin etc etc.

MAAR LET OP:  De minimum verkoopprijs van items is verhoogd van € 15,= naar € 50,=. 2nd Hand Brand is bedoeld om juist die items te verkopen die je NIET naar het 2e hands winkeltje wilt brengen, omdat je daar simpelweg te weinig er voor terug krijgt (meestal 40% van de verkoopprijs). Het zijn juist die 2 of 3 items in je kast die te duur en goed zijn om weg te geven of weg te brengen. Op 2nd Hand Brand krijg je daar wel een goede prijs voor. Het is gebleken dat artikelen in het lagere en midden segment slecht of niet verkopen op 2nd Hand Brand. Dus om teleurstellingen te voorkomen: Op Marktplaats maak je daarmee veel meer kans.

 „Vrouwen kopen vaak kledingstukken die ze eigenlijk nooit dragen. Je koopt iets waarvan je denkt dat het bij je past, maar bij nader inzien blijkt het niet geschikt en trek je het nooit meer aan. Het blijft je storen, want het heeft veel geld gekost dus je kunt het niet zomaar weg doen. Het past niet bij jou, maar voor een ander kan het de koop van de eeuw zijn.” Iedereen kan tweedehands merkkleding aanbieden op de site. Een belangrijke eis is dat de tweedehands merkkleding gefotografeerd moet worden op een witte achtergrond. „Ik screen in principe alles, als ik de tweedehands merkkleding echt niet geschikt vind, dan verschijnt het item niet op 2nd Hand Brand. Het item moet 'Als Nieuw' of 'Nieuw' zijn en natuurlijk van deze tijd. 

Wat zijn de voordelen voor jou als verkoper?: 

Wat zijn de voordelen voor jou als koper?